JustGet Forum  

Witamy na JustGet Forum.

Aktualnie przeglądasz nasze forum jako gość co sprawia, że twoje uprawnienia są bardzo ograniczone. Po dołączeniu do naszej grupy (co jest darmowe) uzyskasz dostęp do wysyłania postów, komunikowania się indywidualnie z innymi użytkownikami (PW), głosowania w ankietach, wysyłania załączników i zdjęć oraz wielu innych udogodnień. Rejestracja jest szybka, prosta i absolutnie darmowa więc prosimy, zarejestruj się od razu!

Jeśli masz jakieś problemy z procesem rejestracji prosimy o kontakt z nami.

Wróć   JustGet Forum > GENERAL DISCUSSION > EROTYKA
Google
Zarejestruj się FAQWspomóż Użytkownicy Chatbox Album Gry! Oznacz Fora Jako Przeczytane

EROTYKA Wchodzisz na własną odpowiedzialność ;)

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 05-12-2004, 00:02   #22
Mlin
MODERATOR

Mlin's Avatar

Miasto: ZielonaGóra
Podziękował: 84
Otrzymał 101 podziękowa(nia/ń) w 67 postach
Siła Reputacji: 659

Reputacja: Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)
Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)Mlin to Mastah of JustGet :)
starosc ?

Dopóki nie było Internetu, nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie - S. Lem
Mlin is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-12-2004, 10:54   #23
Agunia
Plutonowy

Agunia's Avatar

Miasto: Cork/ Irlandia
Podziękował: 0
Otrzymał 0 podziękowa(nia/ń) w 0 postach
Siła Reputacji: 201

Reputacja: Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...Agunia zadziwia ludzi...
Mówiłam za paręnaście lat, nie teraz. Ale skoro teraz już niewiele pamiętam to jak będzie na starość?
BTW, to był żart z tym Alzheimerem.
Stary 11-01-2005, 08:40   #24
Misia
Chorąży

Misia's Avatar

Miasto: w-wa
Podziękował: 3
Otrzymał 24 podziękowa(nia/ń) w 19 postach
Siła Reputacji: 461

Reputacja: Misia to Mastah of JustGet :)
Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)
moj pierwszy raz, byl w zasadzie taki, jakim go sobie wczesniej wyobrazalam, jesli chodzi o scenerie oczywiscie, bo co do samego aktu hmmm.... jakbym naprawde chciala to ne przypomne sobie dobrze , ale co do scenerii to bylo przed kominkiem, do tego wino i swiece, tak romantycznie, pamietam, ze moj partner byl delikatny bardzo... wiecej grzechow nie pamietam, serdecznie za nie zaluje i prosze Was o przebaczenie
Stary 16-01-2005, 14:12   #25
Lisek
Plutonowy

Lisek's Avatar

Miasto: Białobrzegi
Siła Reputacji: 119

Reputacja: Lisek - jego/jej reputacja powoli zaczyna zadziwiaćLisek - jego/jej reputacja powoli zaczyna zadziwiać
Cytat:
Napisał Lump
No i ostatnie pytanie na koniec, skierowane zarowno do mezczyzn jak i kobiet jednak tylko dla kaskaderow lub bioracych tabletki (nie koniecznie dotyczace pierwszego razu) - czy gdy skonczyliscie/partner skonczyl w tobie pierwszy raz (bez gumy) mieliscie lekkie zdziwienie ze sytuacja nie wyglada jak na amerykanskich filmach tylko wszystko odrazu wyplywa i brudzi posciel/dywan/wykladzine/materac/cokolwiek innego? (wiecie, na filmach zawsze facet spuszcza sie do babki, buziaczek na dobranoc i ida spac lub odrazu sie ubieraja i ona wychodzi)
Ojej Lumpie.. jak gadalem czesto z toba na ircu, to owszem wydales mi sie zboczuchem, ale nie az takich Jaka ty masz bujna wyobraźnie hehe...

A jezeli chodzi o pierwszy raz.. no coż, ja jeszcze tego nie przeżyłem, czego wy wymagacie, mam dopiero 16 lat .. ale zeby nie było, wszedłem do tego działu na własną odpowiedzialność.
A wroćmy do tematu... co inny melanż jest corażbliżej do tego.. hmm, pierwszego razu...
Ale szczerze mowiąc.. pewnie zanim by co kolwiek sie stało było by jużpo Tak to jest, terazniejsza mlodziez sie zabawia sama . A i dodam jeszcze, bo ktoś napisał ze bez gumy jest lepiej...
Nie Nie.. ja bym nie mógł, za bardzo bym sie bał.. wpadka przy pierwszym razie.. Owszem, male szanse, ale chociaz było by 0.00000001 to i tak bym sie bał..
Niektorzy mowia ze tylko kobieta wpada, ale ja swoj honor mam, i czuł bym sie odpowiedzialny...

Mój status Gadu-Gadu3692257
Lisek is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-01-2005, 20:54   #26
BarteK1942
Kapral

BarteK1942's Avatar

Miasto: z kosmosu
Siła Reputacji: 137

Reputacja: BarteK1942 ma wyłączoną reputację
dobra piszecie jak to bylo co zapamietaliscie ale napiszcie kiedy w jakim wieku to zrobiliscie
BarteK1942 is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-01-2005, 10:45   #27
Trabluś
Sierżant

Trabluś's Avatar

Miasto: Whole wide world
Podziękował: 29
Otrzymał 20 podziękowa(nia/ń) w 15 postach
Siła Reputacji: 400

Reputacja: Trabluś zjadł/a wszystkie rozumy :P
Trabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :PTrabluś zjadł/a wszystkie rozumy :P
Ja mialem 17 lat i stalo sie to w moje urodziny. Bylem z moja dziewczyna na imprezie, jej rodzice wyjechali a ona wszystko zaplanowala i przygotowala. Wyciagnela mnie kolo 22 z imprezy i poszlismy do niej do domu... Bylem zszokowany tym co zobaczylem - swiece wokolo lozka, szampan i goraca kapiel... Eh...
Stary 20-01-2005, 20:34   #28
KeeperPL
Gold Member

KeeperPL's Avatar

Miasto: Susz/Warszawa
Podziękował: 45
Otrzymał 15 podziękowa(nia/ń) w 10 postach
Siła Reputacji: 505

Reputacja: KeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :P
KeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :PKeeperPL zjadł/a wszystkie rozumy :P
Ja tez mialm miec "prezent" na 17 urodziny Ale jakos nie wyszlo I stalo sie to kilka miesiecy wczesniej...
Stary 05-11-2005, 09:40   #29
FlyMan
Gold Member

FlyMan's Avatar

Miasto: Skierniewice/Poznań
Podziękował: 87
Otrzymał 103 podziękowa(nia/ń) w 89 postach
Siła Reputacji: 587

Reputacja: FlyMan to Mastah of JustGet :)FlyMan to Mastah of JustGet :)
FlyMan to Mastah of JustGet :)FlyMan to Mastah of JustGet :)
tak sobie postanowiłem przejrzeć ten wątek, żeby zobaczyć, jak wyglądał opis moich marzeń związanych z pierwszym razem i skonfrontować to z tym, co miało miejsce . Muszę przyznać, że rok temu, jako wizję pierwszego razu podałem 2 propozycje: spontaniczny dziki seks oraz romantyczna kolacja ze śniadaniem. Mój pierwszy raz to generalnie było połączenie tych dwóch rzeczy. Ciekawe przeżycie , chociaż na filmach wygląda to duzo prościej niż w rzeczywistości
Stary 05-11-2005, 09:55   #30
Psycho
Porucznik

Psycho's Avatar

Miasto: Bytom
Podziękował: 19
Otrzymał 46 podziękowa(nia/ń) w 39 postach
Siła Reputacji: 434

Reputacja: Psycho zjadł/a wszystkie rozumy :P
Psycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :P
Gratulacje :spox !
Cytat:
filmach wygląda to duzo prościej niż w rzeczywistości
A wlasnie jakis filmow ostatnio nie ogladalem za dobrych XD

A co do tematu to , jakby powiedziec mi sie zbytnio nie spieszy, ale tak patrzac na caly temat to kolezance z klasy, bylo wszystko obojetne i z 2 tyg temu urodzila dziecko ....

Ps
Wie ktos moze jaka jest srednia ? Tzn. w ktorym roku polacy nie sa "dziewicami" XD?

I could stay lost in this moment forever
Every moment spent with you is a moment I treasure...
Psycho is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-11-2005, 10:03   #31
FlyMan
Gold Member

FlyMan's Avatar

Miasto: Skierniewice/Poznań
Podziękował: 87
Otrzymał 103 podziękowa(nia/ń) w 89 postach
Siła Reputacji: 587

Reputacja: FlyMan to Mastah of JustGet :)FlyMan to Mastah of JustGet :)
FlyMan to Mastah of JustGet :)FlyMan to Mastah of JustGet :)
Średnia w Polsce to 18 lat. W moim przypadku było to 20 i też nigdzie mi się nie spieszyło
Stary 22-06-2006, 17:34   #32
alternatywa
Kapral

alternatywa's Avatar

Miasto: Kielce
Podziękował: 8
Otrzymał 2 podziękowa(nia/ń) w 2 postach
Siła Reputacji: 99

Reputacja: alternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userów
Miejsce akcji: Jego pokój, łóżko konkretniej
Czas akcji: Y? Popołudnie? Wczesny wieczór?
Doświadczenie: on - małe, ja - zerowe

Pamietam, że się bawiliśmy... na zmianę po kolei zdejmowalismy ciuszki z siebie i jakoś zostaliśmy tylko w samych skarpetkach. Nie bałam się znowu aż tak, gazetki mnie nie postraszyły, że to boli i w ogóle. Ale jednak stresik był. Można powiedzieć, że to był mój pierwszy facet, z którym już nie jestem. I tylko on mnie miał.
Stary 23-06-2006, 05:28   #33
agusiasta
Plutonowy

agusiasta's Avatar

Miasto: Warszawa
Podziękował: 72
Otrzymał 51 podziękowa(nia/ń) w 40 postach
Siła Reputacji: 227

Reputacja: agusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :Pagusiasta zjadł/a wszystkie rozumy :P
hm, podobnie jak Żona - ponad 17 lat. i również nie jestem już z tym kolesiem. miało być pięknie oh ah i wogóle. wizji co do miejsca było mnóstwo. oczywiście żadna się nie sprawdziła.. mój pokój, a konkretniej łóżko w nim. błąd? - tak - ale nie ma co teraz marudzić.. stało się i już. - byłam i młoda i głupia.. XD

..

agusiasta is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-06-2006, 09:27   #34
alternatywa
Kapral

alternatywa's Avatar

Miasto: Kielce
Podziękował: 8
Otrzymał 2 podziękowa(nia/ń) w 2 postach
Siła Reputacji: 99

Reputacja: alternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userówalternatywa jest znany/a przez wieksza część userów
A ja jeszcze zapomniałam dodać, że było nie planowane
Stary 22-06-2009, 23:32   #35
Hall0w
Sierżant

Hall0w's Avatar

Miasto: Poznań/Strzyżów/Kraków
Podziękował: 36
Otrzymał 15 podziękowa(nia/ń) w 12 postach
Siła Reputacji: 261

Reputacja: Hall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :P
Miałem wtedy 20 lat, nie jestem już z tą dziewczyną, ale mimo to, nic ani nikt mi wspomnień nie zabierze. A jak było? Hmm... to były i moje i jej początki, ale i tak udało nam się, że tak powiem, zadowolić wzajemnie.
który mi śpiewał tak czule wciąż.
Hall0w is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-06-2009, 08:39   #36
Psycho
Porucznik

Psycho's Avatar

Psycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :PPsycho zjadł/a wszystkie rozumy :P
Cytat:
Miałem wtedy 20 lat,
dalej masz

Stary 25-06-2009, 13:12   #37
Hall0w
Sierżant

Hall0w's Avatar

Reputacja: Hall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :P
no wiem, ale za pare miesięcy, czy jak ktoś to będzie czytał za pare lat, to juz będe miał więcej.

Ty sie zawsze Sajko czepiasz szczegółów

Ostatnio edytowane przez Hall0w : 25-06-2009 o 13:12.
Stary 25-06-2009, 18:58   #38
Misia
Chorąży

Misia's Avatar

Miasto: w-wa
Podziękował: 3
Otrzymał 24 podziękowa(nia/ń) w 19 postach
Siła Reputacji: 461

Reputacja: Misia to Mastah of JustGet :)
Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)Misia to Mastah of JustGet :)
za 10 lat sie Hallow zaloguje na JG, przeczyta swojego posta, westchnie i powie "ale ja wtedy szczylek bylem, pierwszy raz, pierwszy rumieniec na jej twarzy kiedy wkladalem jej... echhhhh..." a potem wyloguje sie i pojdzie do sasiedniego pokoju na maly na gangbang
Stary 26-06-2009, 16:10   #39
Scorp
MODERATOR

Scorp's Avatar

Miasto: Strzyżów
Podziękował: 50
Otrzymał 30 podziękowa(nia/ń) w 18 postach
Siła Reputacji: 464

Reputacja: Scorp to Mastah of JustGet :)
Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)Scorp to Mastah of JustGet :)
Znajac Hallowa to za 10 lat na male bukkake pojdzie

Take what you can, give nothing back!
Proud Member of Justger

Scorp is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-06-2009, 11:27   #40
Hall0w
Sierżant

Hall0w's Avatar

Za 10 lat będę gwiazdą undergroundowego niemieckiego kina niezależnego.
Stary 28-06-2009, 10:20   #41
Psycho
Porucznik

Psycho's Avatar

http://www.albinoblacksheep.com/flash/bang

Stary 21-05-2010, 01:35   #42
polaken
Plutonowy

polaken's Avatar

Miasto: Poznań
Podziękował: 17
Otrzymał 23 podziękowa(nia/ń) w 17 postach
Siła Reputacji: 311

Reputacja: polaken zjadł/a wszystkie rozumy :P
polaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :P
Ja moge powiedziec tyle, ze sie poplakalam.... wlasciwie to nie wiem czemu....

"Przegrywamy każda wojne zanim zaczynamy ją..."
polaken is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania