JustGet Forum  

Witamy na JustGet Forum.

Aktualnie przeglądasz nasze forum jako gość co sprawia, że twoje uprawnienia są bardzo ograniczone. Po dołączeniu do naszej grupy (co jest darmowe) uzyskasz dostęp do wysyłania postów, komunikowania się indywidualnie z innymi użytkownikami (PW), głosowania w ankietach, wysyłania załączników i zdjęć oraz wielu innych udogodnień. Rejestracja jest szybka, prosta i absolutnie darmowa więc prosimy, zarejestruj się od razu!

Jeśli masz jakieś problemy z procesem rejestracji prosimy o kontakt z nami.

Wróć   JustGet Forum > GENERAL DISCUSSION > GRY
Google
Zarejestruj się FAQWspomóż Użytkownicy Chatbox Album Gry! Oznacz Fora Jako Przeczytane

GRY Gry, porady, opinie, tipsy etc.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 07-03-2010, 08:26   #1
Hall0w
Sierżant

Hall0w's Avatar

Miasto: Poznań/Strzyżów/Kraków
Podziękował: 36
Otrzymał 15 podziękowa(nia/ń) w 12 postach
Siła Reputacji: 261

Reputacja: Hall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :PHall0w zjadł/a wszystkie rozumy :P
Battlefield: Bad Company 2

Mam problem z tą grą (od razu mówię, oryginał). Gra się instaluje, aktualizuje, wszystko pełna elegancja. Odpalam grę, filmiki, szmery bajery, pokazuje mi się główne menu. Chcę odpalić kampanię. Włączam nową grę, pokazują mi się napisy wprowadzające, akcja przenosi się na jakąś łódke i po 2 sekundach (mniej więcej) ekran robi się biały i pomaga tylko restart, nie mogę cofnąć się do menu, ani nic. Dodam, że dźwięk idzie cały czas.

Na canirunit.com wyświetliło mi, że mam za słabą karte graficzną, ale wszystkie shadery itp., są na odpowiednim poziomie.

Konfiguracja:
Celeron M 1,6ghz
2g ram
ATI Radeon X1600 512mb

EDIT:
Poradziłem sobie. Po długiej walce, wkurzony jak 150, zainstalowałem Omega Drivers.
który mi śpiewał tak czule wciąż.

Ostatnio edytowane przez Hall0w : 07-03-2010 o 11:30.
Hall0w is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-03-2010, 23:18   #2
Strenger
MODERATOR

Strenger's Avatar

Miasto: Stolica
Podziękował: 64
Otrzymał 57 podziękowa(nia/ń) w 42 postach
Siła Reputacji: 501

Reputacja: Strenger to Mastah of JustGet :)
Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)Strenger to Mastah of JustGet :)

Tak to jest jak się w konsolowe gry chce grać na blaszaku

Strenger is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania