JustGet Forum  

Witamy na JustGet Forum.

Aktualnie przeglądasz nasze forum jako gość co sprawia, że twoje uprawnienia są bardzo ograniczone. Po dołączeniu do naszej grupy (co jest darmowe) uzyskasz dostęp do wysyłania postów, komunikowania się indywidualnie z innymi użytkownikami (PW), głosowania w ankietach, wysyłania załączników i zdjęć oraz wielu innych udogodnień. Rejestracja jest szybka, prosta i absolutnie darmowa więc prosimy, zarejestruj się od razu!

Jeśli masz jakieś problemy z procesem rejestracji prosimy o kontakt z nami.

Wróć   JustGet Forum > GENERAL DISCUSSION > WOLNA STREFA
Google
Zarejestruj się FAQWspomóż Użytkownicy Chatbox Album Gry! Oznacz Fora Jako Przeczytane

WOLNA STREFA Opowieści dziwnych treści :)

Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem całkowitego zakazu palenia w miejscach publicznych?
Tak 14 56.00%
Nie 9 36.00%
Jest mi to całkowicie obojętne 2 8.00%
Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 26-02-2010, 19:40   #22
polaken
Plutonowy

polaken's Avatar

Miasto: Poznań
Podziękował: 17
Otrzymał 23 podziękowa(nia/ń) w 17 postach
Siła Reputacji: 311

Reputacja: polaken zjadł/a wszystkie rozumy :P
polaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :Ppolaken zjadł/a wszystkie rozumy :P
ja nie jestem za zakazem palenia w miejscach publicznych ja jestem za calkowitym zakazie sprzedazy wyrobow tytoniowych. moze latwiej by mi bylo wytrwac w niepaleniu a niektorzy omineliby klopot uzaleznienia. nie lubie polowicznych rozwiazan...

"Przegrywamy każda wojne zanim zaczynamy ją..."
polaken is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-03-2010, 00:41   #23
Allo
Plutonowy

Allo's Avatar

Miasto: W-wa
Podziękował: 32
Otrzymał 38 podziękowa(nia/ń) w 25 postach
Siła Reputacji: 248

Reputacja: Allo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :PAllo zjadł/a wszystkie rozumy :P
Dla niepalących:
1. Moje płuca - mój wybór, wara Ci od mojego zdrowia, mam prawo decydować sam o sobie! Płacę na naszą kulawą służbę zdrowia tak samo jak Ty...
2. Nie musisz przebywać w moim towarzystwie gdy palę, ja nie muszę palić gdy Ty jesteś obok; kwestia kultury, dogadania się i trafnego wyboru pubu/baru!
3. Zastanów się czym Twoje prawo do przebywania w "czystym powietrzu" ( co z tego ze jest pełne syfu z ulicy czy kominów przemysłowych, dym tytoniowy to ZŁO największe ) różni się od mojego prawa do zasilania budżetu dodatkowym podatkiem?
4. Czy uważasz się za lepszego bo nie palisz?

To jest jakaś paranoja!
Ciekawe kiedy "ONI" zakażą chodzić zimą w butach bez głębokiego bieżnika... Bo przecież obywatel głupi jest i może narazić swoje ręce/nogi na złamanie, na nie odśnieżonej ulicy...

* Zasadniczo to chyba niepalący dostali mega prztyczka w nos; ta ustawa byłaby śmieszna gdyby nie była totalną porażką

Pamiętaj "noob" to zdrobnienie "pro"

Ostatnio edytowane przez Allo : 05-03-2010 o 09:20.
Allo is offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Następujący 2 użytkownicy podziękowali za ten przydatny post.
dr_NO (05-03-2010), Strenger (05-03-2010)
Stary 05-03-2010, 10:58   #24
Mazurek
MODERATOR

Mazurek's Avatar

Miasto: Strzyżów
Podziękował: 104
Otrzymał 39 podziękowa(nia/ń) w 36 postach
Siła Reputacji: 431

Reputacja: Mazurek zjadł/a wszystkie rozumy :P
Mazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :PMazurek zjadł/a wszystkie rozumy :P
Cytat:
ta ustawa byłaby śmieszna gdyby nie była totalną porażką
Włochy,Anglia, USA... ale smiesznych krajów mamy na świecie

Cytat:
4. Czy uważasz się za lepszego bo nie palisz?
Rozmawiając z niektórymi palącymi odnoszę dokładnie odwrotne wrażenie

Ale ustawa już przeszła przez sejm, tylko ... wszystko zostało po staremu.

Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania