![]() |
|
Witamy na JustGet Forum. Aktualnie przeglądasz nasze forum jako gość co sprawia, że twoje uprawnienia są bardzo ograniczone. Po dołączeniu do naszej grupy (co jest darmowe) uzyskasz dostęp do wysyłania postów, komunikowania się indywidualnie z innymi użytkownikami (PW), głosowania w ankietach, wysyłania załączników i zdjęć oraz wielu innych udogodnień. Rejestracja jest szybka, prosta i absolutnie darmowa więc prosimy, zarejestruj się od razu! Jeśli masz jakieś problemy z procesem rejestracji prosimy o kontakt z nami. |
|
|
|||||||
|
|
| WOLNA STREFA Opowieści dziwnych treści :) |
| Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem całkowitego zakazu palenia w miejscach publicznych? | |||
| Tak |
|
14 | 56.00% |
| Nie |
|
9 | 36.00% |
| Jest mi to całkowicie obojętne |
|
2 | 8.00% |
| Głosujących: 25. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#22 |
|
Plutonowy
![]() Zarejestrowany: Apr 2005
Miasto: Poznań
Podziękował: 17 Otrzymał 23 podziękowa(nia/ń) w 17 postach Siła Reputacji: 311
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja nie jestem za zakazem palenia w miejscach publicznych ja jestem za calkowitym zakazie sprzedazy wyrobow tytoniowych. moze latwiej by mi bylo wytrwac w niepaleniu a niektorzy omineliby klopot uzaleznienia. nie lubie polowicznych rozwiazan...
|
|
|
#23 |
|
Plutonowy
![]() Zarejestrowany: Sep 2004
Miasto: W-wa
Podziękował: 32 Otrzymał 38 podziękowa(nia/ń) w 25 postach Siła Reputacji: 248
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dla niepalących:
1. Moje płuca - mój wybór, wara Ci od mojego zdrowia, mam prawo decydować sam o sobie! Płacę na naszą kulawą służbę zdrowia tak samo jak Ty... 2. Nie musisz przebywać w moim towarzystwie gdy palę, ja nie muszę palić gdy Ty jesteś obok; kwestia kultury, dogadania się i trafnego wyboru pubu/baru! 3. Zastanów się czym Twoje prawo do przebywania w "czystym powietrzu" ( co z tego ze jest pełne syfu z ulicy czy kominów przemysłowych, dym tytoniowy to ZŁO największe ) różni się od mojego prawa do zasilania budżetu dodatkowym podatkiem? ![]() 4. Czy uważasz się za lepszego bo nie palisz? To jest jakaś paranoja! Ciekawe kiedy "ONI" zakażą chodzić zimą w butach bez głębokiego bieżnika... Bo przecież obywatel głupi jest i może narazić swoje ręce/nogi na złamanie, na nie odśnieżonej ulicy... * Zasadniczo to chyba niepalący dostali mega prztyczka w nos; ta ustawa byłaby śmieszna gdyby nie była totalną porażką ![]()
Ostatnio edytowane przez Allo : 05-03-2010 o 09:20. |
|
|
|
|
|
#24 | ||
|
MODERATOR
Miasto: Strzyżów
Podziękował: 104 Otrzymał 39 podziękowa(nia/ń) w 36 postach Siła Reputacji: 431
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ustawa już przeszła przez sejm, tylko ... wszystko zostało po staremu. |
||
|
|
|