![]() |
|
Witamy na JustGet Forum. Aktualnie przeglądasz nasze forum jako gość co sprawia, że twoje uprawnienia są bardzo ograniczone. Po dołączeniu do naszej grupy (co jest darmowe) uzyskasz dostęp do wysyłania postów, komunikowania się indywidualnie z innymi użytkownikami (PW), głosowania w ankietach, wysyłania załączników i zdjęć oraz wielu innych udogodnień. Rejestracja jest szybka, prosta i absolutnie darmowa więc prosimy, zarejestruj się od razu! Jeśli masz jakieś problemy z procesem rejestracji prosimy o kontakt z nami. |
|
|
|||||||
|
|
| MUZYKA Tu piszcie o muzyce |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
MODERATOR
Miasto: sama nie wiem
Podziękował: 64 Otrzymał 35 podziękowa(nia/ń) w 22 postach Siła Reputacji: 464
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koncerty
Od dłuższego już czasu koncertowa obfitość w Polsce. Zakładam topik, aby móc się wymieniać informacjami - kto, gdzie, kiedy będzie na jakim koncercie.
To na pierwszy rzut: Archive Wytwórnia Filmów Fabularnych, Wrocław 6 Luty 2010 info na last.fm tam będę ;]
|
|
|
#2 |
|
MODERATOR
Miasto: Strzyżów
Podziękował: 104 Otrzymał 39 podziękowa(nia/ń) w 36 postach Siła Reputacji: 431
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
MODERATOR
Podziękował: 50 Otrzymał 30 podziękowa(nia/ń) w 18 postach Siła Reputacji: 464
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalsi
klub Zaścianek, Kraków 9 Luty 2010 info na last.fm AC/DC lotnisko Bemowo, Warszawa 25 maja 2010 info na last.fm Open'er 2010 Babie Doły (Gdynia) info na last.fm Bilety już mam na wszystko, więc do zobaczenia na miejscu ;-) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kapral
![]() Zarejestrowany: Jun 2006
Miasto: Siemianowice
Podziękował: 15 Otrzymał 30 podziękowa(nia/ń) w 21 postach Siła Reputacji: 98
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalsi
Klub 2b3 Katowice 7 luty 2010 No i jak wszystko "pyknie" to: 16 czerwiec 2010 SONISPHERE FESTIVAL (Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
MODERATOR
Miasto: Wrocław/Wałbrzych
Podziękował: 27 Otrzymał 6 podziękowa(nia/ń) w 5 postach Siła Reputacji: 317
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Editors
WFF - Wrocław 08.04.10 Info na last.fm KILLABEEZFEST 2010 BAD COMPANY [UK] SIMON BASSLINE SMITH [Uk] DRUMSOUND [Uk] WFF - Wrocław 27.03.10 Info To na pewno, rozwazam woodstock i sonisphere. (Doktor zapomniales o behemocie ;D)
Ostatnio edytowane przez convert : 31-01-2010 o 12:45. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
MODERATOR
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sie normalsowo zrobilo na tym forum
Ja jeszcze dodam, ze co prawda bilet na AC/DC mam, ale moj wyjazd stoi na razie pod duzym znakiem zapytania ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Plutonowy
![]() Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Warszawa
Podziękował: 72 Otrzymał 51 podziękowa(nia/ń) w 40 postach Siła Reputacji: 227
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IRA
Warszawa, Stodola 14.02.2010 Kult Warszawa, Palladium 27.02.2010 SONISPHERE FESTIVAL Warszawa, Bemowo 16.06.2010 i w planach Marek Dyjak 11.02.2010 - tak jak pozostale koncerty - w Warszawie
`– Это водка? – Помилуйте, королева, разве я позволил бы себе налить даме водки? Это чистый спирт!` .. Ostatnio edytowane przez agusiasta : 21-04-2010 o 00:52. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
MODERATOR
Miasto: sama nie wiem
Podziękował: 64 Otrzymał 35 podziękowa(nia/ń) w 22 postach Siła Reputacji: 464
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeśli chodzi o Marka Dyjaka, to byłam w grudniu na koncercie w lubelskim Czarnym Tulipanie, i ma być 1 maja kolejny, na który rowniez zamierzam się udac..
Marek Dyjak 1 maja Lublin na razie tylko wzmianka na stronie
|
|
|
#9 |
|
Sierżant
![]() Zarejestrowany: Aug 2002
Miasto: my own hell
Podziękował: 3 Otrzymał 9 podziękowa(nia/ń) w 6 postach Siła Reputacji: 233
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WACKEN OPEN AIR 2010
Wacken, Niemcy 05.08. - 07.08.2010 1349, Amorphis, Arch Enemy, Alice Cooper, Atrocity, Broilers, Caliban, Candlemass, Cannibal Corpse, Corvus Corax, Crucified Barbara, Debauchery, Degradead, Delain, Corvus Corax, Die Apokaliptisen Reisen, Die Kassierer, Edguy, Ektomorf, Endstille, End of Green, Equilibrium, Eternal Legacy, Evile, Fiddler´s Green, Ghost Brigade, Gojira, Grave Digger, Hackneyed, Hells Belles, Ihsahn, Ill Nino, Immortal, Imperium Dekadenz, Iron Maiden, Kampfar, Kataklysm, Lake of Tears, Letzte Instanz, Maroon, Metsatöll, Mötley Crüe, Nightmare, Orden Ogan, Orphaned Land, Primal Fear, Raven, Schelmish, SotM, Solstafir, Slayer, Stratovarius, Suicidal Angels, The Devils Blood, The Other, Tiamat, Torfrock, Týr, U.D.O., Varg, Voivod, W.A.S.P.
|
|
|
#10 |
|
MODERATOR
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teon zazdroszcze mega..
Chociaz chetnie dopisalbym i zobaczyl Lamb Of God na zywo.. 3-Majówka Wrocław - wyspa piaskowa. 2 maja 2010, godz. 13:00 Natural Dread Killaz O.S.T.R. happysad Izrael Hey 3 maja 2010, godz. 13:00 EastWest Rockers Farben Lehre Coma Myslovitz Kazik Na Żywo
Ostatnio edytowane przez convert : 03-02-2010 o 21:48. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Chorąży
![]() Zarejestrowany: May 2004
Miasto: ul.Słowiańska
Podziękował: 34 Otrzymał 11 podziękowa(nia/ń) w 9 postach Siła Reputacji: 381
Reputacja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
od siebie dodam, ze 28-29 sierpnia w ilawie w zwiazku z tzw. "Dniami" tego miasta bedzie koncert Hey, Lao Che i Armii ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
MODERATOR
No wlasnie nie tak bardzo, mniam - maja jakies problemy z lokalizacja we wrocku... sprawa ma sie na dniach wyjasnic. Editorsi graja na pewno w poznaniu bodajze 09.04.10 ale nie ukrywam, ze ciagle licze na wrocek, chcialem ich w koncu na zywo posluchac.
|
|
|
|
#13 |
|
Kapral
@Convert, w stosunku do majówki, to może jakieś majowe piwko, bo się pojawię na pewno
![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
MODERATOR
Cytat:
pewnie ze tak, tymbardziej ze masz u mnie kilka obiecanych za 'to i tamto' ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kapral
to do kraty krzynka gorzałki, i można balować
\m/ |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Kapral
Bump
![]() 20.02.2k10 Klub INKUBATOR - Katowice (www.inq.pl) Impreza: KWK czyli Kopalniany Wymiot Kontratakuje (duża sala: hard dnb, tech step, neuro mała sala: dnb, hardcore, junglecore, breakcore) Start: 22.00 koniec: 6.00 wjazd 12pln THUMBS UP! Ostatnio edytowane przez dr_NO : 15-02-2010 o 21:54. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kapral
one more time
![]() Z przyczyn "inno-imprezowych" nie będzie mnie na KWK, ale w niedzielę (21.02.2010) jestem na Maleo Reggae Rockers w Siemianowickim centrum kultury i teraz tak mam jedną wejściówkę dodatkowo, więc jak ktoś będzie w pobliżu to zapraszam ![]() Informacji potrzebowałbym do jutra najdalej gdzieś 17 bo później to ja mogę być niedysponowany ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
MODERATOR
Masakra stało sie ! jestem w piekłowziety.
LAMB OF GOD 25.05.2010 Warszawa - klub Progresja bilety 85/95 !! Jestem na bank! KOMBAJN DO ZBIERANIA KUR PO WIOSKACH 03.03.2010 g. 20:00 WROCŁAW - BEZSENNOSC MIEDZY INNYMI: NOISIA, SUB FOCUS, QEMISTS, ELLEN ALLIEN, KAROTTE. 6-8 SIERPIEŃ 2010 FESTIWAL http://www.audioriver.pl/ PŁOCK
Ostatnio edytowane przez convert : 22-03-2010 o 00:29. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
MODERATOR
AEROSMITH
o2 Arena, Praga 1 lipca 2010 mam wielka nadzieje byc Jeszcze tylko musze potwierdzic autentycznosc biletu u czlowieka, ktory chce mi go sprzedac ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
MODERATOR
wROCK for Freedom (5.06.10)
http://www.wrockfest.pl/2010/02/saba...eedom-5-06-10/ 4.06.10 godz.14.00 Wyspa Słodowa MARIA PESZEK FISZ EMADE TWORZYWO KUKIZ & PIERSI HURT STRACHY NA LACHY 5.06.10 godz.14.00 ACID DRINKERS CLOSTERKELLER KSU DE PRESS SABATON bilety: 39 zł – do 30.04, 49 zł – do 4.06, 60 zł – w dniu koncertu karnety 2-dniowe: 49 zł – przez cały czas Jestem obecny na pewno na drugim dniu, Jesli ktos chce sie wybrac a ma problem natury "gdzie ja przenocuje" to kawalek podlogi zawsze sie u mnie znajdzie.
Ostatnio edytowane przez convert : 23-04-2010 o 22:06. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
MODERATOR
Wrockfest odwołany!
Lamb Of God - najlepszy koncert na jakim do tej pory byłem / http://www.youtube.com/watch?v=LCW427GvevU / Nastepne plany koncertowe: 11.06.2010 - WZ , WROCŁAW SOULFLY Jako support: LOS PIERDOLS 10.08.2010 - LOCH NESS , KRAKÓW FEAR FACTORY Bilety 85/95 plnow
Ostatnio edytowane przez convert : 27-05-2010 o 18:48. |
|
|
|